Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Rusiye Ukrayinağa 7,5 biñden ziyade raketa attı - Ukrayina Silâlı quvetleri


Yuriy İgnat
Yuriy İgnat

Büyük cenk başlağanından berli Rusiye arbiyleri Ukrayinağa 7500 raketa uçurdı, dep bildirdi Ukrayina Ava quvetleriniñ spikeri Yuriy İgnat ukrayin tele marafonı yayınnda.

''Bizde Ukrayinağa 7500-den ziyade çeşit raketalarnıñ tolu miqyaslı istilâsı bar. Bütün çeşitleri - aviatsiya raketaları, S-300 zenit raketaları, qanatlı raketalar, ballistik raketalar - böyle sayıda'', - dedi İgnat.

O şunı qayd etti ki, "duşmanlarnıñ bütün raketalarını tüşürmek imkânsızdır". "Petriotnı" tek mayıs ayında qullanıp başladıq, o de, tek o yerde, ve o yerde. Añlamaq kerek ki, biz tek qanatlı raketalarnı ya da X-59larnı uramız", - dedi Ukrayina Silâlı quvetleriniñ vekili.

Dekabrniñ 29-na keçken gecesi Rusiye Ukrayina territoriyasına eñ büyük ücümlerden birini yaptı, 158 uçucısız uçaq ve raketalar, olarnıñ arasında beş X-47M2 "Kinjal" aerobalistik raketa bar edi. Ücüm neticesinde 40-tan ziyade insan elâk oldı.

Roskomnadzor Qırım.Aqiqat saytını blok etti. Qırım.Aqiqatnı küzgü saytı vastasınen oqumaq mümkün: https://d1ug5n8f9xpr1h.cloudfront.net. Esas adise-vaqialarnı Qırım.Aqiqatnıñ Telegram ve İnstagram saifelerinden taqip etiñiz.

Bloklav ve tsenzurasız haberler! Qırım.Aqiqat qullanımını qurmaq içün iOS ve Android.

XS
SM
MD
LG