Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Qırımda araba saiplerini yaqarlıq yedeklemege çağıralar


Aqmescit ve Aluştada TES yaqarlıq stantsiyalarınıñ ağı müşterilerini benzin qıtlığı aqqında tenbilep başladı, dep haber ete Qırım.Aqiqat mühbiri.

Keçken afta soñunda bazı müşterilerge mesaclar keldi, bu afta bazı benzin çeşitleri qalmay bile, şunıñ içün yedeklemek kerek dep.

Qırım.Aqiqat mühbirine tarif etkenlerine köre, Aqmescit yaqarlıq stantsiyalarınıñ bazılarında soñki künleri Ai-95 benzini yoq edi, şu sebepten yerli naqliyat saipleri Ai-93 ve digerlerini qullanmağa mecbur oldı.

Avgustnıñ 10-nda Rusiye kontrolindeki Qırımnıñ baş nazir muavini Yuriy Gotsanük Qırım yarımadasında yaqarlıq vaziyeti «stabil» ve «Qırımğa yaqarlıq, dizel, benzin, Ai-92 ve Ai-95 ketirilüvi arttırılacaq», dep ayttı.

Keriçte yaqarlıq stantsiyalarında fiyatlar kene arttı. Qırım.Aqiqat mühbiriniñ malümatına köre, Keriçte yaqarlıq ve dizel fiyatları aman-aman er kün arta.

Roskomnadzor Qırım.Aqiqat saytını blok etti. Qırım.Aqiqatnıküzgü saytı vastasınen oqumaq mümkün: https://d1ug5n8f9xpr1h.cloudfront.net. Esas adise-vaqialarnı Qırım.Aqiqatnıñ Telegram ve İnstagram saifelerinden taqip etiñiz.

Bloklav ve tsenzurasız haberler! Qırım.Aqiqat qullanımını qurmaq içün iOS ve Android.

XS
SM
MD
LG