Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Qırım.Aqiqat yañartılğan haber qullanımını taqdim ete


Qırım.Aqiqat iOS ve Android platformalarında smartfon ve planşetler içün yañartılğan haber qullanımını taqdim ete

Qırım.Aqiqatnıñ obyektiv ve ihtisasiy materialları, Qırım ve dünyadaki eñ soñki haberler, Qırım meseleleriniñ talili, parlaq Qırım foto ve videoları, canlı radio yayınları, keskin bloglar endiden üç tilde – rus, ukrain ve qırımtatar.

Yañı hususiyetler arasında canlı video aqımı, keñleştirilgen TV baqma ve auodio diñleme imkânları, rus, ukrain ve qırımtatar tillerinden ibaret olğan Qırım.Aqiqat haberlerini öz içün istenilgen bir şekilde tertipleştirmege yol bergen sazlaştırıla bilgen interfeys.

Qırım.Aqiqatnıñ yañı qullanımını bu bağlantılardan keçip qurmaq mümkün: smartfon ve planşetler içün iOS ve Android platformalarında.

Bloklav ve tsenzurasız haberler! Qırım.Aqiqat qullanımını qurmaq içün iOS ve Android.

Qırım.Aqiqat – 2014 senesi marta ayında Qırımnıñ rusiye tarafından ilhaqı vaqtında ve işğalinden birden soñ çalışıp başlağan Azatlıq Radiosı Ukraina hızmetiniñ Qırım leyhası.

Qırım.Aqiqat, ABD Kongressi tarafından Amerikanıñ global media agentligi tarafından (U.S. Agency for Global Media, USAGM) berilgen grantlar vastasınen paranen temin etilgen Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE/RL) ticariy olmağan mustaqil medi şirketiniñ qısmıdır.

Bugünde-bugün Azatlıq Radiosınıñ Qırım taqımınıñ üç tilli saytı bar: rus (http://ru.krymr.com), ukrain (http://ua.krymr.com) ve qırımtatar (http://ktat.krymr.com).

Bundan ğayrı Qırım.Aqiqatnıñ Twitter, Telegram, Instagram, Facebook, Vkontakte ve Odnoklassniki içtimaiy ağlarında saifeleri bar.

XS
SM
MD
LG