Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Kencelerge silâ: Qırımda balalarnı cenkke nasıl ögreteler (süret toplamı)

Mayıs 9, fevral 23, “VDV künü” ve Ekinci cian cenkinde Qırım şeerleriniñ nemse ordularından azat etilmesiniñ yıldönümleri - işte, yarımada soqaqlarında arbiy urbada kezgen balalarnı körmek mümkün olğan künlerniñ bir qaçı. Çoqusı kostümlerni “vatanperver” timsalâtınen bezeteler - Rusiye bayrağı, Georgiyev şeritleri, sovet timsallerinen ordenlerniñ mulâjları.

Ana-babalar balalarını sovet askerleri, deñizcileri, desant ordularnıñ hızmetçileri ya da sadece kamuflâj urbalarına kiyindire. Ara-sıra bayramlarda arbiy tehnikağa oşattırılğan bala arabalarını da körmek mümkün.
Rusiye Qırımnı ilhaq etkeninden soñ, yarımadada arbiy ve vatanper terbiye de faal inkişaf etip başladı: mekteplerde arbiyleştirilgen kadet sınıfları açıla, anda balalar arbiy urba kiye, safqa tizile, tirde tüfekten ata.

Rusiye ve ukrain uquq qoruyıcılar, ilhaq etilgen Qırımda arbiyleştirilgen bala terbiyelevine sıq-sıq diqqat ayıra. Psihologlar ise, zemaneviy Rusiye tasilinde balalarnıñ şuurına basqı yapılğanını qayd ete.

Qırım.Aqiqat, ilhaq etilgen yarımadada balalıqnıñ cenkleştirüviniñ büyükligini tasvir etken eñ parlaq süretlerini topladı.

XS
SM
MD
LG