Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

"Kavkaz" limanında ukrayin uçucısız uçaqlarınıñ ücüminden soñ neft mahsulatınıñ toplanuvı sıñırlanacaq


Rusiye akimiyeti "Kavkaz" limanında naqliyat infrastruktura obyektlerinde yaqıt-mayt malzemeleri ve himiyeviy mahsulat toplanmasını sıñırlamağa qarar aldı. Bu aqta TASS agentligine Rusiye FSB-siniñ idaresinde bildirdiler.

İş reglamentine "Verp", МВТ "Kavkaz", "Yügneftehimtranzit" şirketleri, em de "Rosmorport" FGUP-nıñ Azaq-Qara deñiz basseyn filialınıñ territorial idaresi deñişmeler kirsetti.

"Büyük zarar telükelerini eksiltmek içün patlav telükesi ve himiyeviy elementlerniñ ticaretini eksiltmek meseleleri baqıldı", — dep aytıla haberde.

Bundan da ğayrı, "Kavkaz" limanınıñ müendis-tehnik ve fizikiy qoruvını quvetleştirmek içün tedbirler alındı, dep haber ettiler FSB-niñ Krasnodar bölüginde.

İyülniñ 23-nde Ukrayina Arbiy Silâlı Quvetleriniñ Baş ştabı Rusiyeniñ Krasnodar ülkesinde "Kavkaz" limanında "Slavânin" Rusiye demiryol paromınıñ bozulğanını tasdıqladı.

Roskomnadzor Qırım.Aqiqat saytını blok etti. Qırım.Aqiqatnı küzgü saytı vastasınen oqumaq mümkün: https://d3454ggyqnys2v.cloudfront.net. Esas adise-vaqialarnı Qırım.Aqiqatnıñ Telegram ve İnstagram saifelerinden taqip etiñiz.

Bloklav ve tsenzurasız haberler! Qırım.Aqiqat qullanımını qurmaq içün iOS ve Android.

XS
SM
MD
LG