Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

YouTube videolarında Qırım: «Çuqur üstünde çuqur!»


YouTube qullanıcıları öz video-levhalarında, nasıl etip maşna saipleri Yaltada yol areket qaidelerini bozğanlarını, Aqmescitniñ merkezinde tamir işleriniñ aqibetlerini, ve Qırım yollarınıñ müşkül vaziyetini kösterdiler.

LIVE PETROVSKOGO kanalınıñ saibi, Yaltanıñ merkeziy soqaqlarında çekilgen videonı yerleştirdi. TV haberlerinde – şeerde arabalarnıñ yañlış park etilmesine qarşı küreş alıp barılğanı kösterilgen soñ, bu videonıñ müellifi yollardaki kerçek vaziyetni kösterdi.

«Park etmek ve toqtamaq yasaq etilgen, lâkin kimsege bu pek te yardım etmey: soldan da, sağdan da maşnalar tura, taksi», – dep çorlana aydayıcı.

Qullanıcı Yüliyanıñ yerleştirgen videosında, Aqmescitniñ merkezinde yañ tamir etilgen soqaqta «qığılçımlarnen fışqırğan» skemlelerni körmege mümkün.

«Qıyış qollı canavarlar merkezni o qadar tamirlegenler ki, tap ateş ve qığılçımlernen etraf tutaştı», – dep yazılğan videonıñ izaatında.

Qırımnıñ Tiklenüvi adlı kanalda Aqmescitniñ merkezinde – Kirov caddesinde çekilgen video derc etilgen. Küçlü yağanaqlardan soñ yolda pek çoq çuqurlar peyda oldı.

«Bizge öyle keldi, sanki yol hızmetleri olanıñ Aqmescitte pek çoq işi peya olğanı aqqında unutqanlar. Çuqur üstende çuqur!» – dep yazdı videonıñ müellifi.

Qullanıcı krayller777, Qarasuvbazarnıñ yollrı ne qadar müşkül alda olğanını köstergen videonı paylaştı. «Ne maşnada, ne de cayav keçalmazsıñ», – dep qayd ete videonıñ müellifi.

Qullanıcı Bütün Qırım ise yolda yüz bergen qazanıñ videosını yerleştirdi. Qurucılıq malzemelerini alıp ketken yük maşnası Aluşta civarında avdarıldı. Videoda yol çetine uçup ketken maşnanı körmege mümkün.

XS
SM
MD
LG