Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Kezlev şeheri içün mart ayında ışıq söndürülmesi cedveli ilân etildi


Kezlev şeerinde ışıqberme yolaqlarınıñ söndürülmesi beklenile. Bu ise elektrik aletlerniñ tamir etilmesinen bağlı. Bu aqta «Krımenergo» bildirmekte. Teşkilâtnıñ qaydlarına köre, söndürüv cedvel boyunca 8:00 - den 17:00 - ge qadar devam etecek.

Tamir işleri alıp barılğanda, bozuluvdan saqlamaq içün, hızmetçiler vetandaşlarımızğa elektrik aletlerni sönük alda tutmağa tevsiye eteler.

«Elektrik malzemelernıñ tamiri - sağlam ve istiqrarlı ışıqnıñ berilmesini temin eter. Bu söndürüvlerge añlayışnen davranmağa rica etemiz.», – dep bildirdiler «Krımenergo»da, bunıñnen bir sırada, tamir işleri devamında, cedvelden çıquvnıñ yüz bermesi de mümkün.

Ukraina Yuqarı Şurası 2014 senesiniñ 20 fevralni resmiy olaraq Qırım ve Aqyar şeeriniñ işğali kününen ilân etti. Oktâbr 7 künü 2015 senesinde Ukraina prezidenti Petr Poroşenko mütenasip qanunnı imza etti. Halqara teşkilâtlar Rusiye tarafından Qırımğa qarşı yapılğan işğal areketlerni qanunsız sayıp, onı takbih etti. Ğarp devletleri Rusiye içün bir sıra iqtisadiy sanktsiyalarnı ömürge keçirdi. Rusiye öz tarafından yarımadanıñ işğalini red etip, buña «tarihiy adaletniñ ğayrıdan tiklemesi» kibi baqa.

XS
SM
MD
LG