Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

«Qırım.Aqiqat» teleleyhası: İşğalde Ğalebe Bayramı


Programma cumaertesi künü saat 18:30 ve bazar künü saat 11:30 efirge çıqa. Radіo Svoboda ve Qırım.Aqiqat saytlarında saat 18:30 seyir etmek mümkün.
Programma cumaertesi künü saat 18:30 ve bazar künü saat 11:30 efirge çıqa. Radіo Svoboda ve Qırım.Aqiqat saytlarında saat 18:30 seyir etmek mümkün.

Alman işğalcilerini Yeñüvniñ 70 yıllığını Qırım yarımadası kene işğalde qayd ete. Bu sefer Rusiye Federatsiyasınıñ bayraqları ve qara-portaqal şeritleri altında. İşğalciler Ğalebe sözüniñ altında neni gizleyler? Mında kim qazana? Yañı işğalciler Qırımdaki Ukraina vatandaşlarına qarşı siyasiy basqılarnı quvetleştirmek içün neler uyduralar?

Kreml rejimi natsizmni yeñüvni qullanıp, Ukrainağa nisbeten alıp barğan istilâcı siyasetinde ve Qırım işğalinde nasıl fayda köre – «Qırım.Aqiqat» yayınında «24» haber telekanalında.

Studiya musafirleri – Qırım tarihçıları – OO «Tavriya gumanitar platforması» koordinatorı Andrey İvanets ve Ukraina milliy hatıra institutı bölüginiñ yolbaşçı muavini Sergey Gromenko

Studiya musafirleri – Qırım tarihçıları – OO «Tavriya gumanitar platforması» koordinatorı Andrey İvanets ve Ukraina milliy hatıra institutı bölüginiñ yolbaşçı muavini Sergey Gromenko. Yayınnıñ alıp barıcısı – Aleksandr Yankovskiy.

Programma cumaertesi künü saat 18:30 ve bazar künü saat 11:30 efirge çıqa. Radio Svoboda ve Qırım.Aqiqat saytlarında saat 18:30 seyir etmek mümkün.

Radio Svobodanıñ yañı leyhası – işğal etilgen Qırım vaziyetini bilmege istegen insanlar içün azırlandı.

İşğalde Ğalebe Bayramı
Bekleñiz, lütfen

No media source currently available

0:00 0:26:21 0:00

XS
SM
MD
LG