Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Lvovda Qırım sergisi açıldı


Qırım, Lvov ve München ressamları İlki Lvov Mediateka çerçivesinde yarımada aqqında olğan stereotiplerni yoq etmege tırışacaqlar. Sanat erbapları E97 leyhası çerçivesinde kendi fotoresimlerini taqdim ettiler, dep bildire Qırım.Aqiqat mühbiri.

«Lvov sakinleri Qırım aqqında az bileler. Matbuat vastaları tarif etken bir de bir sımalar aqılımızda bar, lâkin bu o degildir. Adamlar ilk teessuratlarğa, Qırım deñizi, onıñ sıcaqlığı ve umumen sanatqa qatmalarını isteymiz», – dep tarif ete leyha teşkilâtçısı, Lvov sakini Aleksandrı Davıdenko.

Fotosergide Aqmescit ressamı Dinara Ahtemova, Aqyar ressamları Aleksandra ve Aleksandr Krolikovskiye, Vitaliy Fomenko, Nadejda Terehina, Lvov ressamı Aleksandra Davıdenko ve München ressamı Gerbert Romeç iştirak eteler.

Leyhanıñ adı qıtaiy Ukrainanı ve Qırımnı birleştirgen E97 yolunıñ adını taşıy. Sergi Lvovda oktâbr 20-den itibaren noyabr 2-ne qadar Mulârskaya 2a adresi boyunca keçirile.

Mediateka – İnternet, CD ve DVD-diskler, çetel tillerni mustaqil ögrenüv ve bilgisayar imkânlarından faydalanmağa fursat bergen bir kütüphane hızmetleridir.

XS
SM
MD
LG