Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Avstraliya Aksönov ve «Çernomorneftegaz» şirketini cezaladı


Avstraliya Ukrainada üküm sürgen vaziyetten sebep Rusiye ve Ukrainanıñ 50 vatandaşı ve 11 teşkilâtına qarşı ceza kirsetti. Cezalanğan insanlar arasında Qırım «akimiyetiniñ» vekilleri de bar.

Bu aqqında Avstraliya tış işler nazirligi tarafından iyün 29-da tarqatılğan beyanatta aytıla.

Ceza alacaqlarnıñ cedvelinde Qırımnıñ öz başına tayin etilgen baş naziri Sergey Aksönov da bar.

Bunıñnen beraber, Rusiye prezidentiniñ mesleatçısı Sergey Glazyev, Federatsiya şurasınıñ yolbaşçısı Valentina Matviyenko, senator Andrey Klişas, Devlet dumasınıñ spikeri Sergey Narışkin, deputatları Yelena Mizulina ve Aleksey Puşkov, baş nazir muavinleri Dmitriy Rogozin ve Dmitriy Kozak, Rusiye prezidentiniñ yardımcıları Vladislav Surkov, Vladimir Kojin ve Andrey Fursenko, Rusiye prezidenti memuriyetiniñ yolbaşçısı Sergey İvanov, Kreml memuriyeti yolbaşçısınıñbirinci muavinleri Vâçeslav Volodin ve Aleksey Gromov, iş adamları Yuriy Kovalçuk, Arkadiy ve Boris Rotenberg, Gennadiy Timçenko, Rusiye demir yolu yolbaşçısı Vladimir Yakunin, em de Donetsk halq cumhuriyeti ve Lugansk halq cumhuriyetiniñ bir sıra liderleri cezalandı.

İşbu cedvelge Rusiye Bankı, İnvestKapitalBank, SMP-bank, OOO Stroygazmontaj, OOO Avia Grupp Nord, Stroytransgaz grupp, «Volga-Grupp», em de Qırımdaki «Çernomorneftegaz» kirsetildi.
XS
SM
MD
LG