Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Silâ ve aqça iletolu maşnanı Qırım sıñırında yaqaladılar


Qırım sıñırında silâ ve aqça ile eki maşnanı yaqaladılar. Bunı bugünki brifing devamında Devlet sıñır hızmetiniñ matbuat vastaları ile alâqa bölüginiñ yolbaşçısı Oleg Slobodân bildirdi.

Böyleliknen, Qırımğa yol alğan «Skoda» maşnanıñ aydavcısında patron ve rezinalı qurşun ile atmaq içün yapılğan gaz pıştavı ve oña olğan qurşunlar tapıldı.

Bundan da ğayrı, Qırımdan qıtağa ketken «Fiat» maşnanıñ baquvı vaqtında 20 biñ dolları olğan eki yolcunı yaqaladılar. Şimdi bu paranıñ kelip çıquvı ve maqsadı ögrenile.

Keçken afta «Çaplınka» kiriş noqtasında (Herson vilâyeti) Devlet sıñır hızmetiniñ ve Ukraina havfsızlıq hızmetiniñ işçileri rusiye ve arbiy hususiyeti olğan yükni taptı. Yükni Aqmescitten Donetskke ketken bir poçta taşıyıçınıñ maşnasında taptılar.

Evelleri Ukraina havfsızlıq hızmeti Rusiye istihbaratına çalışqan 2 Ukraina vatandaşını yaqaladı. Olardan birisi Ukraina Arbiy Ava Quvetleriniñ arbiy hızmetçisi edi. Onıñ vazifesi – Ukraina İçki işler nazirliginiñ içki ordularınıñ avuştıruvı ve areketleri aqqında malümat bermekten ibaret edi. Ekincisi Ukraina İçki işler nazirliginiñ hızmetçisi edi.
XS
SM
MD
LG