Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Rusiye çinovniklerini işğal etilgen Yevpatoriyada kezdireler


Kezlevde (Yevpatoriya) Rusiyeniñ çeşit regionlarından kelgen devlet ve munitsipalitet organlar hızmetçilerini ve mühbirlerni şeernen tanış ettirecek eki aftalıq informatsion-tanıtuv tur başlandı.

Bunı Yevpatoriya şeer şurasınıñ pressa hızmeti haber ete.

Bildirgenine köre, ziyaretniñ birinci kününi kurort şeeriniñ esas yadikârlıqları ve hatıra yerlerinen tanış olmasına bağışladılar.

Kezlev şeer golovasınıñ muavini Valeriy Batük şeerniñ sanatoriy ve rekreatsiya imkânları aqqında ikâye etti ve Rusiye Federatsiyanıñ çeşit regionlarınen türlü bağlar qurulması, şeerde Rusiyeniñ bediy ve spotriv gimnastikadan gençler komandalarnıñ azırlav bazalarınıñ yerleşmesi aqqındaki añlaşmalar, büyük zoopark qurulması aqqında söyledi.

Batük Rusiye qanunlarına uyğunlaşuv ve kelecekteki "Qırım Respublika"sınıñ memuriy-territorial bölünmesi şaraitlerinde şeer akimiyetiniñ çalışuvı boyunca suallerge cevap berdi.

Soñra infoturnıñ iştirakçileri «Mayak», «İskra», «Primorye», «Zolotoy Bereg» sanatoriyleri, «Kakadu» bala sağlıq lageri ve başqa yerlerni ziyaret ettiler, dep bildire pressa hızmeti.
XS
SM
MD
LG