Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Qırımdaki ukrainler yardımğa muhtac


Leonid Kuzmin
Leonid Kuzmin

Qırımdaki Ukrain medeniyet merkezi 2015 senesi mayıs 7-de qurulğan edi. Ekiden az yıl içine meslekdeşler gruppası Qırımdaki ukrainlik boşluğına çevirildi. Onıñ maqsadı ise ukrain tili ve medeniyetini saqlap qalmaq, em de Qırım yarımadasınıñ sakinlerini ukrain halqınıñ tarihı, ananeleri, sanatına celp etmektir.

Qırımdaki Ukrain medeniyet merkeziniñ vekilleri Ukraina halq deputatlarına muracaat etip, Qırımda Ukrain medeniyet merkeziniñ ofisi ve kütüphanesi yerleşken bina kirasını bermek içün maddiy yardım istediler.

Qırımdaki Ukrain medeniyet merkezi – subet ve malümat paylaşma yeri

Qırımdaki Ukrain medeniyet merkezi – subet ve malümat paylaşma yeri; ukrain tili dersleri ve til klubı; ukrain kinosınıñ klubı; ukrain tarihı, edebiyatı ve medeniyetinen bağlı tedbirler yeri; Qırım ve esas Ukrainanıñ sakinleri toplamağa yardım etken ukrain edebiyatınıñ kütüphanesidir.

Eminmiz, qırımlılarnıñ menfaatlarını temsil etken ve qoruğan insanlar bizni añlar.

Qırımdaki Ukrain medeniyet merkeziniñ faaliyetinen bağlı problemlerniñ al etilmesi yalıñız bizge bağlı degil, dep tüşünemiz! Ümüt etemiz ki, halq deputatları, lâqayt qalmağan inanlarnıñ yardımı ile faaliyetimiz 2017 senesi de devam etecek!

Leonid Kuzmin, Qırımdaki Ukrain medeniyet merkeziniñ faali

«Bloglar» rubrikasında bildirilgen fikir-tüşünceler müelliflerniñ noqtaiy-nazarını aydınlatıp, muarririyetniñ baqışları ile aynı olmaması mümkün

XS
SM
MD
LG