Link açıqlığı

Saatnıñ esas haberi

Qırım. Rezident olmağannıñ hatası


Programma cumaertesi künü saat 18:30 ve bazar künü saat 11:30 efirge çıqa
Programma cumaertesi künü saat 18:30 ve bazar künü saat 11:30 efirge çıqa

2014 senesi mart ayında Rusiye Federatsiyası ukrain Qırım yarımadasını zapt etti. Orta asırlarnıñ eñ güzel ananelerine köre Qırım yarımadasınıñ bütün sakinleri Rusiye vatandaşları olaraq ilân etildi. Bazıları bir ay içinde Ukraina vatandaşı qalmaq istegenini ariza şeklinde bildirdiler. İstilâcı memleketniñ vatandaşlığından vazgeçkenlerniñ taqdiri bir yıl içinde nasıl deñişti, olar öz toprağında yaşamaq iznini nasıl alalar ve Rusiye memurları ukrainlerni Qırımdan nasıl quva?

Studiya musafirleri – «Almenda» vatandaş maarifi merkezinini reisi Olga Skripnik ve «İmaye aqqı» bütünukrain hayriye teşkilâtınıñ uquq hadimi Suleyman Mamutov

İşğal etilgen Qırımda Ukraina vatandaşlarınıñ taqdiri ve Ukraina içün rezident olmağan qırımlılar aqqında – «24» haber telekanalında «Qırım.Aqiqat» yayınında.

Studiya musafirleri – «Almenda» vatandaş maarifi merkezinini reisi Olga Skripnik ve «İmaye aqqı» bütünukrain hayriye teşkilâtınıñ uquq hadimi Suleyman Mamutov.

Programma cumaertesi künü saat 18:30 ve bazar künü saat 11:30 efirge çıqa. Radіo Svoboda ve Qırım.Aqiqat saytlarında saat 18:30 seyir etmek mümkün.

Radio Svobodanıñ yañı leyhası – işğal etilgen Qırım vaziyetini bilmege istegen insanlar içün azırlandı.

Rezident olmağannıñ hatası
Bekleñiz, lütfen

No media source currently available

0:00 0:32:13 0:00

XS
SM
MD
LG